avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat pentru tagada paternitatii in Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat pentru tagada paternitatii in Bucuresti

Buna ziua
Vreau sa initiez un proces de tagada a paternitatii impotriva fostului sot, cetatean strain, cu resedinta temporara- nu stiu daca e termenul corect, in Voluntari, Ilfov. Eu domiciliez in Cluj Napoca, vreau un proces cat mai rapid, la care sa ma prezint cat mai putin personal. Copilul are sub 3 ani, a fost conceput in timpul casatoriei dar la vremea respectiva eram despartiti in fapt de cativa ani. Nu cred ca se va opune. Rog avocatii care ar fi interesati sa ma reprezinte in acest proces sa ma contacteze.
Va multumesc
Nicoleta
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:46, 24 August 2009
BUNA ZIUA
va pot ajuta dar nu numai prin corespondenta ,totusi doresc sa putem discuta cel putin o singura data fata in fata pentru a/mi prezenta documentele si alte informatii ultile in vederea redactarii si depunerii actiunii .
avocat d homeag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortata, gravida cu alt barbat decat fostul sot ioanaroxana78 ioanaroxana78 Buna ziua. Va rog mult sa imi raspundeti la o intrebare: divortul de fostul sot s-a pronuntat acum o saptamana. Eu sunt insarcinata in 8 luni cu actualul ... (vezi toată discuția)
Copil conceput inainte de divort Vali14 Vali14 Buna ziua. Am si eu nevoie de informatii intr-o situatie delicata. Daca un copil este conceput cu putin timp inaintea sentintei de divort, insa tatal ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)