avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma pot constitui parte civila intr-un proces impotriva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma pot constitui parte civila intr-un proces impotriva RADET/Primariei Bucuresti ? Ce pot face ?

Consider ca mie mi se incalca niste drepturi acum cand, ca si locuitor al Bucurestiului, mi ''se taie'' apa calda pentru nu stiu cate zile din cauza problemelor dintre RADET-Primarie-Distrigaz. Pot cere daune ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florian0029 , utilizator 12:58, 7 Septembrie 2016
Da, teoretic puteti.

Dar, trebuie analizat temeinic contractul incheiat cu radet, pentru a identifica clauzele incalcate.
Numai astfel veti putea motiva temeinic actiunea de solicitare de daune pe care intentionati sa o formulati.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme si solutii pentru sisteme de recirculare a apei calde grandanat grandanat Buna ziua, Revin cu problema calitatii apei calde in Bucuresti. Concret, apa calda este rece. A mai fost exupusa aceasta problema de cateva ori insa fara o ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet V.N.E V.N.E Ce sanctiuni primesc daca vreau sa ma debransez ilegal de la RADET? Daca ma debransez ilegal mai platesc la intretinere caldura si apa calda desi folosesc ... (vezi toată discuția)
Pot cere despăgubire/daune de la radet pentru lipsa căldurii și a apei calde? dacă da, care sunt pașii? Andrei_78 Andrei_78 Buna dimineata, Avand in vedere multiplele avarii din partea RADET, ce au dus la multe zile friguroase in apartament si fara apa calda, as dori sa ... (vezi toată discuția)