avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicarea legii 85/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicarea legii 85/2016

Buna ziua ! Am si eu o rugaminte si as dori sa fiu lamurita cu privire la legea 85/2016.Lucrez intr-o universitate se stat, ca personal nedidactic si as vrea sa stiu daca aceasta lege se aplica si pentru noi.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: neagu simona , utilizator 09:45, 7 Septembrie 2016
Legea respectiva se refera numai la : personalul didactic din invatamantul de stat , personalul didactic pensionat si personalul didactic din invatamantul preuniversitar de stat incadrat in sistem de plata cu ora.

Actul normativ nu face nicio referire la personalul nedidactic si , prin urmare, consider ca nu va este aplicabil acest act normativ.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referent (tesa) in invatamantul superior are dreptul la plata diferentelor salariale in baza a legii nr. 85/2016 laviniqua laviniqua Buna ziua, O persoana incadrata ca Referent SIII (TESA) in invatamantul superior de stat in perioada 2008-2011 are dreptul la plata diferentelor salariale ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariul in 2015 marilena13 marilena13 personal didactic auxiliar - secretar sef scoala - baza legala (vezi toată discuția)
Legea 85/2016 rareshh rareshh Buna ziua, As vrea sa ma lamuriti va rog daca legea 85/2016 privind plata diferentelor salariale se aplica si personalului didactic asociat (plata cu ora) ... (vezi toată discuția)