avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere copil

Va rog sa-mi spuneti si mie care este procedura de urmat in cazul in care platesc pensie de intretinere a copilului in varsta de 26 de ani, care urmeaza cursurile unei facultati de stat...Angajatorul meu nu mai retine automat pe statul de plata suma corespunzatoare cuantumului pensiei, sau este nevoie de o hotarare judecatoreasca ?...Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Mircea3110 , utilizator 10:28, 7 Septembrie 2016
O trimiteti dvs prin mandat sau in cont, angajatorul nu mai retine nici daca ar exista o hotarare.
Va multumesc mult pentru solicitudine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere major cursuri fara frecventa anamaria_rab anamaria_rab Buna ziua. 1. Spuneti-mi va rog daca sunt obligat sa platesc pensie de intretinere fiului meu major, are 23 ani, care urmeaza cursuri de masterat la [u]fara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MIRELAIONICA MIRELAIONICA Pensia alimentara a unui minor daca nu este retinuta pe statul de salarii il afecteaza pe tatal minorului? Tatal acestuia ii punea numerar la posta dar nu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor dandascalu44 dandascalu44 buna ziua, am o hotarare de divort, definitiva, conform caruia mi s-a stabilit plata pensiei de intretinere pentru copil, pana la implinirea varstei de 18 ... (vezi toată discuția)