Ce daune as putea cere in proces? Nu ma pricep deloc la avocatura.Sincer nici nu stiu pe cine sa dau in judecata mai intai Banca de la care mi s-au extras banii sau Politia?Ce sanse credeti ca am sa castig?
Va multumsec!
Da, e incurcata treaba.
Mai incurcata decat se vede.
Aveti dreptul de a deschide o judecata civila impotriva bancii.
Aveti dreptul de a da in judecata si politia.
Insa trebuie stabilit cat de cat cine a gresit inainte de proces pe cat posibil.
O problema mai este ca nu prea aveti cat sa platiti un avocat care sa se implice in cazul dvs.
Prejudiciul e prea mic in raport de efortul avocatului indiferent pe cine veti da in judecata.
Ce trebuie sa faceti?
Cred ca va trebui sa va judecati fara avocat daca nu veti gasi.
Redactarea actiunii va poate fi facuta de un avocat si apoi mergeti singur la judecata.
Va sugerez sa faceti o sesizare si la BNR.AR PUTEA SA VA FIE DE AJUTOR.
Nu va imbatati cu apa rece.Nu va ganditi la daune deocamdata ci cum sa va recuperati banii.
E posibil sa ajungeti la CEDO cu procesul dvs., ceea ce va insemna cca 7 ani de judecati.
E foarte greu de obtinut daune de la DICOT.In general instantele nu dau daune si dvs mai vreti si de la DICOT.:stunned:
La CEDO se pot da.Dar va trebui sa va inarmati cu rabdare.
Eu v-as sugera ca, daca cei de la DICOT sunt de treaba, sa le cereti sa va mai dea cativa pagubiti aflati in situatie similara cu dvs. si apoi o sa va gasiti avocat sa va reprezinte.;)
E o idee care ar trebui sa o urmati cu sfintenie.:)
Ar putea fi o cale de urmat care sa va duca la obtinerea castigarii procesului inca din tara.Adica sa nu mai asteptati sa castigati la CEDO, peste ani si ani...;)
Violare corespondenta
ietam
In Romania , din pacate , multi oameni nu cunosc bine legile , de aceea existati voi avocatii , juristii etc. Am facut anul trecut plangere penala intai la ... (vezi toată discuția)