avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Repatriere cetatean roman ucis in UK
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Repatriere cetatean roman ucis in UK

Am o prietenă al caei fiu a fost ucis în UK. Cum poate sa-l repatrieze cu costuri cat mai mici? Trebuie să se adreseze MAE sau la Ambasada din Londra?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:32, 7 Septembrie 2016
MAE si ambasadele nu se implica in repatrierea cetatenilor romani decedati in alte tari decat in ceea ce priveste ajutor consular din punct de vedere al documentelor.
Costurile de repatriere sunt suportate de catre familie.

Ce NU POATE face personalul consular al României:
Nu poate plăti cheltuielile medicale, cheltuielile de tratament, medicaţia sau cheltuielile
de transport în România

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru casatoria in uk az14 az14 Buna ziua Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati daca se poate Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean englez de origine pakisthaneza in UK si v-as ... (vezi toată discuția)
M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada egiptului ... Sofia Popescu Sofia Popescu M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada Egiptului din Londra. Certificatul este supralegalizat, cu stampilele ambasadei din Londra si MAE ... (vezi toată discuția)