avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare bloc

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje ( o vila mai degraba) construita inainte de 1950 , nu are bulina rosie si nici nu e pe vreo lista de risc seismic. As vrea sa stiu daca putem primi vreun ajutor de la primarie in ceea ce priveste renovarea blocului. Si daca da puteti sa imi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii faca asociatia de proprietari in acest sens ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gherghina1 , utilizator 12:29, 9 Septembrie 2016
Metodologia de inscriere in programul de reabilitare termica necesita depunerea unui dosar la primaria locala-daca aceasta detine in bugetul de cheltuieli prevazut alocarea de fonduri pentru reabilitarea termica a imobilelor de locuit in comun
Asociatiile de proprietari care doresc inscrierea in programul local multianual pentru cresterea eficientei energetice trebuie sa depuna o solicitare scrisa=formular tip la primaria teritoriala , insotita de urmatoarele acte:
- hotararea adunarii generale a proprietarilor si un tabel nominal cu semnaturile proprietarilor, din care sa rezulte ca majoritatea este de acord cu inscrierea asociatiei de proprietari in programul local privind cresterea performantei energetice a condominiilor, in conditiile si cu respectarea prevederilor OUG nr.18/2009
-contractul de mandat in 2 exemplare, semnat de catre presedintele asociatiei de proprietari;
lista proprietarilor din imobil
- fisa tehnica a condominiului , din care se completeaza rubricile
1-adresa condominiului
2-anul construirii
3-regimul de inaltime
4-numarul total de apartamente;instalatia interioara de incalzire.
Multumesc mult de raspuns ! mai am o intrebare...Daca imobilul este construit inainte de 1950 poate beneficia de acest program ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul inchiderii balconului la reabilitarea blocului m1a8r1i2 m1a8r1i2 Buna ziua Am o problema similara cu cea semnalata de o persoana pe acest forum in 2015, nu spune cum a solutionat Va rog un raspuns juridic: daca refuz sa mi ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a blocurilor, fara unanimitate mircea25 mircea25 Buna seara, Stiu ca, in momentul de fata, cfr OUG 63/2012 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, Art III Alin (3) prevedeca : ... (vezi toată discuția)
Montaj gratii la balconul unui parter Bogdan_86 Bogdan_86 In ce conditii un locatar isi poate monta gratii la parter? Respectivul apartament a fost recent pradat de hoti, iar proprietarul, pentru a se asigura, si-a ... (vezi toată discuția)