avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cont fals pe site matrimoniale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cont fals pe site matrimoniale

As dori sa stiu daca cineva posteaza un anunt pe un site de matrimoniale in numele meu fara sa ca eu sa stiu, se poate face ceva? se poate afla cine e persoana respectiva? si in cazul unei plangeri la politie acestia pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: LucaMarcela , utilizator 14:51, 10 Septembrie 2016
Daca aveti suspiciuni contactati administratorul site-ului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu politia Daniel303 Daniel303 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Suspectez ca de o buna perioada de timp, estimez ca se intampla de cativa ani buni - poate 6 sau mai mult, ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul in care cineva a facut un cont pe un sait, cu datele altei persoane? darabontcsilla darabontcsilla Buna seara tuturor, ajutati-ma cine cum poate, problema e serioasa si periculoasa, pina la unpunct. Cineva , pe un site cu matrimoniale a comunicat date ... (vezi toată discuția)
Cum aflu cine mi-a facut cont pe un sait de matrimoniale? alex1921 alex1921 buna, cineva ma inregistrat pe un site matrimonial si a postat datele mele personale(poza,nume,nr tel,adresa mail).cum pot afla cine a facut? (vezi toată discuția)