avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vaduv cu doi copii.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vaduv cu doi copii.

Vadov cu doi copii. Cu Cati bani trebue sa ma ajuta statul? Copiii de 6 si 11 ani
Cel mai recent răspuns: LucaMarcela , utilizator 14:48, 10 Septembrie 2016
Beneficiaza de alocatia de sustinere pentru familia monoparentala, familiile formate din persoana singura si copiii in varsta de pana la 18 ani, aflati in intretinere si care locuiesc impreuna cu aceasta. Alocatia de sustinere se acorda lunar familiilor monoparentale, daca realizeaza venituri nete lunare pe membru de familie de pana la salariul minim net pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)
Alocatie sustinere familie monoparentala ContSters161958 ContSters161958 Buna ziua, am aflat de acordarea alocatiei ptr familia monoparentala daca venituriel nete lunare realizate pe mebru de familie sunt pana la salariul minim net ... (vezi toată discuția)
Alocatia suplimentara teodosie113 teodosie113 Sunt divortata am copii cu domiciliul la mine dar dat fiind ca eu incerc sa imi castig existenta mea si a copiilor ei stau cu bunicii.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)