Salut,
Stau intr-un bloc din sectorul patru, construit in '82. Asociatia a hotarat sa se zugraveasca blocul pe interior (casa scarii si ghenele), nefiind vreodata zugravite din '82 pana in prezent. Cand mi-am renovat apartamentul in 2012, am facut si pe scara in dreptul meu, cu glet nou, cu pereti zugraviti, cu tavan, cu linoleum schimbat, si cu usa liftului vopsita, cu gresie pusa in ghena pe banii mei (probabil ca am zugravit mai mult decat partea mea, dar nu asta conteaza). Acum eu nu as mai vrea sa dau iar bani pentru zugraveala, ca nu m-i se pare normal sa platesc din nou. Am stat de vorba cu presedintele de bloc si cu administratora si mi-au spus ca nu se poate, ca trebuie sa dau din nou, ca sa fie tot blocul la aceeasi culoare (o explicatie penibila din punctul meu de vedere). Imi platesc intretinerea normal, dar fara acel fond de reparatii. Acum cica sunt restant vreo 250 lei la fondul de reparatii si mai nou vad ca-mi baga si penalizari, la ce nu stiu, ca nu s-au apucat de zugravit, deci nu vad rostul la acele penalizari. Eu din ce tin minte, in 2012 an cheltuit vreo 650-700 lei cu tot ce am facut pe scara, ca am facut cu simt de raspundere, acum cica ar trebui sa se stranga vreo 350 lei de apartament. Ce pot face? Adica de ce sa fac din nou ce am facut acum 4 ani? Doar ca nu ma aliniez cu culoarea? M-i se pare un abuz din partea lor, sau poate gresesc eu.... da simt ca-mi baga mana in buzunar si nu-mi place.
Sunt dispus sa-i dau si in judecata, ca m-am saturat de japca asta. Platesc in fiecare luna 1-2 metri cubi de apa calda desi am apometre (la apa rece mai inteleg, ca spala femeia care face curatenie, da la apa calda...).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Aviziero , Contabil
01:39, 8 Septembrie 2016