avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecina

Buna ziua sunt o doamna in varsta de 64 de ani si in ultima vreme vecina a devenit foarte aroganta cu mine uitand faptul ca ea si fiicele sale sunt clandestine.Presupun ca ea este chiriasa si n-are contract cu poprietarul pe care-l cunosc foarte bine si nici cu el nu prea ma inteleg bine. In primul rand vecina si-a luat un caine foarte agresiv acum 2 ani si-l pune la intrare unde intrarea lor e perpendiculara cu intrarea noastra si cand latra ma series rau de tot, odata vecina a uitat sa-si inchida apartamentul iar cainele si-a facut de cap si s-a dus spre usa noastra latrand rau de tot.In cele din urma am chemat politia si nu au facut nimica, nu a permis hingherului sa-l ia,in cele din urma au venit si fetele vecinei, si-au dat actele de indentitate politistilor dar nu le-au dat deloc amenda fetelor si repet nu au lasat hingherul sa ia cainele. Singurul lucru care au vrut sa le dam o nota pe siteul lor.De atunci situatia a ramas la fel cu cainele. Pe vecina o doare in cot ba mai mult cred ca e nebuna.Iar fetele sale trantesc usa lor si usa coming rau de tot astfel incat sa ma sperie.Presedinta blocului "da din umeri" nu face absolut nimica impotriva acestui lucru ba chiar e buna prietena cu vecina.Chiar si presedinta are o tulburare psihica.Usa comuna a fost construita fara acordul nostru dar un tip indelungat am tolerat acest lucru din motive de securitate dar acum ca interfonul a fost inlocuit cu unul nou nu mai e nevoie de usa comuna si vreau s-o scot dar am citit pe avocatnet ca chiar daca usa comuna a fost construita fara acordul nostru nu ne da dreptul s-o scoatem. In al doilea rand poprietarul apartamentului in care sta vecina si-a construita de mult un balcon , apartamentul fiind la parter fara sa aiba aprobare. Pana acuma n-am zis nimica dar au mers prea departe, atat vecina cat si poprietarul cat si presedinta. Vreau sa precizez ca acum doua luni presedinta ne-a rugat sa semnez ca sunt de acord ca noii vecini de deasupra noastra de pe coloana vecinei sa zugraveasca timp de o saptamana dar a trecut doua luni si zogometele erau infernale iar presedinta n-a facut absolut nimica.Sunt mai multe de spus dar deocamdata v-am lasat cu acest rezumat.
Da aveti dreptate e o problema destul de naspa,mai ales cu balconul.Asta e traim in Romanica.Se pare ca autoritatile sunt fan cuțu ceea ce e gresit,ei trebuie sa fie impartiali.Daca e sa analizam la rece si eu sunt fan cuțu dar asta nu ma impiedica sa eustanasiez aceea bestie cu care aveti probleme.Poti sa spun ca iubesc caini si pisici dar urasc bestii.Sunt socat ca presedinta e asa de abuziva si nimenea nu i-a atitudine fata de aceasta nemernica.Daca ar fi dupa mine as fi bagat-o la puscarie si pe nemernica de presedinte si vecina.Presupun ca presedinta e sustinuta de majoritatea proprietarilor si locatarilor din acel bloc ceea ce este destul de naspa.Sper sa se rezolve toata aceasta poveste in bine,in favoarea voastra iar acele doua psihopate sunt duse dupa gratii inclusiv prpprietarul.Mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecina care face mizerie cristi0009 cristi0009 Buna ziua, am si eu o problema cu o vecina care imi arunca resturi de paine, mamaliga, oase pe presul de la intrare.Asta face de mai mult timp, cu pauze, ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu o vecina florinmantescu florinmantescu Buna ziua, De cand am cumparat apartamentul (in 2004), am avut mai multi chiriasi, toti cu acte legale, inregistrati la Fisc. Toti chiriasii au plecat din ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)