avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati Arestat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati Arestat

Buna ziua,

Am urmatoarea problema:
2 salariati au fost arestati in anglia cu hotarare definitiva de 18 luni.

Cum le pot inceta contractul ?
Mentionez ca nu am hotararea judecatoreasca ci doar un mail de la un colaborator din Anglia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 8 Septembrie 2016
Legea nu prevede , asa cum am mentionat anterior, obligativitatea ca data de modificare a c.i.m. - inclusiv a salariului - trebuie sa fie numai data de 01 a lunii respective.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare drept de munca udau_1966 udau_1966 o persoana suspendata de la locul de munca ,se poate angaja intr-un nou loc de munca? daca da,cum se face? persoana in cauza are studii superioare. cu mii ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim brezan brezan Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna desfacerea CIM cf. Art.56 lit. i din Legea 53/2003? Pe internet am gasit variante diferite: 1. ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de muncă machis machis În luna iulie 2014 un salariat a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de violenţă în familie. Cu toate că au trecut 30 de zile unitatea nu i+a ... (vezi toată discuția)