avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta scolarizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta scolarizare

Buna ziua.
Pentru copiii in varsta de pana la 16 ani, pentru a beneficia de pensia de urmas, in urma decesului unui parinte, este necesar a se duce adeverinta de la scoala ca sunt inmatriculati la scoala?
Multumesc si va doresc o dupa-masa placuta in continuare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 8 Septembrie 2016
Printre documentele necesare obtinerii pensiei de urmas se solicita si adeverinţa de studii (elev sau student), în cazul urmaşilor copii în vârstă de peste 16 ani, în original.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas lauriflor lauriflor Buna, N-am stiut ca pensia de urmas se primeste pana la varsta de 16 ani.Fiul meu,beneficiar de pensie de urmas a implinit 16 ani in luna martie si nu am ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o cerere privind acordarea pensiei de urmas? antonio123 antonio123 CE documente trebuie sa aduc la dosar ptr ca casa de pensie sa imi dea pensie de urmas ptr copil,tatal este decedat si cum formulez cererea la casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas mistery01ro mistery01ro As vrea sa stiu daca in urma decesului mamei mele, statul imi poate acorda vreun ajutor financiar(pensie de urmas?!) si daca da in ce conditii se poate obtine ... (vezi toată discuția)