Buna ziua ! As dori sa stiu daca pot afla daca doua dosare pe acelasi nume, apartin aceleasi persoane.
Am gasit un dosar civil de divort si unul penal de condamnat eliberare conditionata pe acelasi nume, acelasi oras si as dori sa stiu daca este vorba de doua persoane diferite sau de aceeasi !
Mentionez ca dosarele le-am gasit pe site-ul judecatoriei pe internet.
Imi cer mii de scuze daca nu am nimerit chiar sectia forumului destinata intrebarii mele..
Puteti avea acces la dosare numai daca sunteti parte in proces.
Daca numele dvs. apare in respectivele dosare ca fiind parte in proces, puteti merge la arhiva tribunalului si prezentand actul de identitate puteti cere dosarul spre studiere.
Daca ati fi implicat, in mod normal trebuie sa primiti acasa o citatie in care se mentioneaza nr. de dosar.
Deci sa inteleg ca daca eu nu sunt parte din proces nu pot vedea despre care " Ion David " este vorba ? Despre care imi este asociat ( si vreau sa aflu daca a facut inchisoare ) sau un Ion David aleatoriu ? Care mai este scopul dosarelor public afisate pe internet atunci ? Multumesc mult pentru raspuns, dar chiar nu este nici o cale de a afla ?
Prin afisarea pe internet, partile in proces pot sa afle stadiul dosarelor. Daca intrati la un anume dosar veti constata ca nu sunt afisate decat instantele, date de identificare parti in proces, programare sedinte, nr./ data incheiere de sedinta si pe scurt ce s-a hotarat de catre instanta.