Justitiarul711 a scris:
Din pacate superiorii dvs. au dreptul de a se razgandi.
Nu, doamnă, nu au acest drept. Nicio prevederele legală nu reglementează „dreptul de a se răsgândi al conducătorilor instituțiilor și autorităților publice”.
Decizia de promovare temporară despre care este vorba în subiectul de față este un act administrativ care a intrat în circuitul civil și a produs efecte juridice. Un astfel de act nu mai poate fi revocat de emitentul lui, ci doar de către instanța de judecată, dacă nu a trecut un an de la data emiterii actului (art. 1, alin. 6 din Legea nr. 554/2004).
Vă rog, cum v-am mai rugat, să nu mai intrați în discuții care vă depășesc.
xantus a scris:
In cazul meu cand era sa ma duc eu in concediu maternal numire mea a fost intrerupta nu de la data de la care am solicitat concediul maternal ci din data concediului de odihna, fara vreun argument si fara ca dispozitia cu care am fost eu numita sa fie revocata(care in mod normal este inca in vigoare)
Dacă dispoziția nu a fost revocată (ceea ce desigur că era ilegal să se facă acum), atunci cum a fost „întreruptă numirea” dvs.? Ce este aceea retragere a promovării despre care scrieți în primul mesaj din topic?