avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am nevoie de un avocat bun si care nu se sperie usor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am nevoie de un avocat bun si care nu se sperie usor

am terminat facultatea in martie (licenta) 2002 si am avut prima angajare in 17 iunie 2002.

avusesem 6 luni somaj , care le-am pus in cartea de munca, cand mi s-a facut.

ok. am trecut de debutant, etc si in martie 2005 am fost numita temporar sef serviciu, iar in august am devenit definitiv prin concurs la functionarii publici (administratie locala)

in 22 ianuarie 2007, primesc delegare semnata de directorul executiv prin care tineam locul unui director adjunct care era in concediu.

in 6 martie 2007, directorul adjunct solicita retrogradare pe sef serviciu din motive medicale, iar mie mi se da dispozitie de numire temporara pe functie de director adjunct.

salariul mi se mareste cu 10 &, pentru ca luam spor de director adjunct, dar functia directorului adjunct era consilier superior 1 si eu am fost platita ca expert superior 3, cum eram ca sef serviciu. mentionez ca la numirea in functia de director adjunct eu am facut cerere ca renunt la postul de sef serviciu, ca sa se poata muta directorul adjunct in locul meu si eu in locul lui.

la 10 mai, mi se revoca dispozitia de numire temporara de catre directorul executiv, neinvocandu=se vreun motiv, dar am inteles ca nu e nevoie, ca e functie temporara. in ea se mentioneaza ca imi voi relua postuld e sef serviciu la departamentul detinut anterior, dar eu facusem cerere ca renunt cu doua luni in urma. mi s-a motivat verbal de catre cei de la personal ca mi-au facut un bine, cum sa ma lase afara.

mi se spune ca nu am 5 ani vechime in specialitate, dar primesc spor de 10% de la 1 ianuarie 2007 , avand in vedere cele 6 luni de somaj efectuate inainte de angajare.

in cartea de munca, imi apar 2 luni pe functie temporara de director adjunct cu salariul ca sef serviciu, doar sporul de conducere fiind modificat.

in alta ordine de idei, nu mi s-a aprobat efectuarea concediului de studii, pe motiv ca e pentru disertatie la master, platit de altfel de catre institutie, si ca nu as avea voie decat daca urmam cursuri universitare (de anul asta , cei de la personal, spun ca nu se poate).

am solicitat concediu de odihna cu plata primei de vacanta, (am 37 de zile lucratoare , astfel 11 din 2006, 26 din 2007), iar mi s-a spus verbal ca nu am scris la plata primei"in avans" si ca mi-o dau la urmatorul salariu.

am vreo sansa de castig, ca am auzit tot felul de variante ? si cred ca am invatat legea 188 modificata pe dinafara, si m-am cam saturat.

pe linga toate acestea, exista normalele abuzuri psihice, dar eu din 14 mai 2007 am concediu medical ( pneumonie, bronsita) si de pe 11 iunie concediu de odihna integral, ca asa am solicitat

multumesc
Parteneri avocatnet

Despre Noi | Contact | Termeni si Conditii | Confidentialitate | Publicitate | Ajutor |

Membri online: 0 | Utilizatori online: 199 | Articole noi azi: 16 | Carti in site: 0 | Abonati stiri: 25810 | Numar membri: 42323 | Posturi in forum azi: 1
Copyright 2001-2006 LegalNet SRL
Cel mai recent răspuns: Dan_Tudor , utilizator 14:18, 16 Iunie 2007
dar tu nu te vei speria de un onorariu pe masura curajului ?
nu ma sperie. eu stiu articolele din lege incalcate, dar imi trebuie si o reprezentare serioasa
ok, trimite-mi nr de telefon la : xpronto2003@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal numit temporar in functii de conducere silvanus silvanus La institutia unde lucrez, un muzeu judetean, avem urmatoarea situatie: directorul adjunct s-a pensionat recent, si in locul lui doresc promovarea unui ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea sefilor de birou rebeca macovei rebeca macovei Unde anume scrie in legea salarizarii unice sau in OG Nr.1/2010, ca trebuie sa mi se ia sporul de conducere daca nu am studii superioare, pentru ca se ... (vezi toată discuția)