avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrarea sefilor de birou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrarea sefilor de birou

Unde anume scrie in legea salarizarii unice sau in OG Nr.1/2010, ca trebuie sa mi se ia sporul de conducere daca nu am studii superioare, pentru ca se specifica clar ca se pastreaza in anul 2010 salariul din luna decembrie 2009? Am inteles din declaratiile ministrului muncii ca din 2011 se va lua sporul de conducere, respectiv o diminuare a salariului cu 10%. Va rog sa-mi dati informatii cat mai precise.
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 14:58, 12 Februarie 2010
vedeti grilele de la Legea 330/2009 unde va incadrati dvs; pt sef birou este prevazut numai studii superioare, ex. numai la sef formatie din anexa II/4 nu este prevazut nivelul de studii
In Legea nr.330/2009 la anexele respective cu coeficientii de ierarhizare la functia sef serviciu este o * unde se precizeaza ca salariul se diminueaza cu 10% daca nu sunt indeplinite conditiile de studii superioare . Pana la aplicarea coeficientilor salarizarea in anul 2010 se stabileste conf.art.30 .
Puteti sa-mi trimiteti textul integral in care se regaseste acest lucru? Noi ca institutie ne incadram in anexa II. Va multumesc
Anexa II/2 punctul 7, pagina 36 din Legea nr.330/2009
Alte functii de conducere
+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 1. |Director general*) | S | 6,50 | 6,80 |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 2. |Director general adjunct, director, director | S | 6,15 | 6,45 || |executiv*) | | | |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 3. |Director adjunct*) | S | 6,10 | 6,40 |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 4. |Director adjunct financiar-contabil*) | S | 5,00 | 5,30 |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 5. |Contabil-sef*) | S | 4,40 | 4,70 |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 6. |Medic sef ambulator de specialitate si altele | S | 5,85 | 6,20 || |similare | | | |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 7. |Sef serviciu**) | S | 4,20 | 4,50 |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 8. |Sef birou, sef atelier, sef laborator, sef | S | 4,10 | 4,40 || |oficiu**) | | | |+----+------------------------------------------------+-----------------+------------+-------------+| 9. |Medic (farmacist, biolog, biochimist, chimist, | S | 5,85 | 6,20 || |psiholog) sef sectie, sef laborator si altele
**)In cazul in care nu se indeplineste conditia de studii superioare, salariul de baza prevazut de prezentul act normativ se diminueaza cu 10%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancadrarea pe posturi conform legii 330 rebeca macovei rebeca macovei Unde anume scrie in legea salarizarii unice sau in OG Nr.1/2010, ca trebuie sa mi se ia sporul de conducere daca nu am studii superioare, pentru ca se ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii pe studii superioare tamas_letitia tamas_letitia Suntem Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures,suntem personal contractual in agricultura,finantate integral din venituri proprii si avem ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)