avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reancadrarea pe posturi conform legii 330
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reancadrarea pe posturi conform legii 330

Unde anume scrie in legea salarizarii unice sau in OG Nr.1/2010, ca trebuie sa mi se ia sporul de conducere daca nu am studii superioare, pentru ca se specifica clar ca se pastreaza in anul 2010 salariul din luna decembrie 2009? Va rog sa-mi dati informatii cat mai precise.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
rebeca macovei, utilizator
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:21, 29 Ianuarie 2010
Urmariti ** de la functiile respective .
La unele anexe se face precizarea ca sefilor de servicii care nu studii superioare li se diminueaza salariul de baza cu 10% . Acest lucru poate din 2011 cand vor putea fi utilizati coeficientii . In 2010 nu se utilizeaza coeficientii , salariile de baza stabilindu-se conform art.30 din Legea 330/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea sefilor de birou rebeca macovei rebeca macovei Unde anume scrie in legea salarizarii unice sau in OG Nr.1/2010, ca trebuie sa mi se ia sporul de conducere daca nu am studii superioare, pentru ca se ... (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Sporul de 25% ( sporul de studii superioare) c-tin1976 c-tin1976 Bună ziua, vă contactez deoarece am o nelămurire în privinţa acordării sporului de 25%( sporul de studii superioare). Lucrez în sistemul ... (vezi toată discuția)