avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Studii superioare......un impediment?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Studii superioare......un impediment?

Buna ziua,
Am o dilema in privinta ocuparii posturilor vacante scoase la concurs din cadrul spitalelor.Pentru toate posturile de asistent medical generalist cerinta este de a avea scoala postliceala sanitara.
Eu am diploma de asistent generalist dar cu studii superioare.
De fiecare data cand am dorit sa ma inscriu la concurs mi s-a spus ca nu pot tocmai din aceasta cauza.....˝AVETI STUDII SUPERIOARE.....NU PUTETI CANDIDA˝
Care este solutia in acest caz?
Chiar o persoana cu studii superioare in asistenta medicala nu mai are nici o sansa in tara asta?
Va rog mult sa ma lamuriti daca acest fapt este adevarat si nu voi putea profesa din cauza studiilor superioare. Am experienta in domeniu de 5 ani deja, insa am fost in ingrijire copil si acum nu imi gasesc un loc de munca din cauza studiilor mele superioare.
In momentul in care am intrat in CCC, ex.6 noiembrie, eram inca sub contract termen determinat cu expirare 11 noiembrie.
Acum dupa 2 ani de CCC ma intorc la spital si mi se spune ca pe data de 11 noiembrie se inchide contractul. Posturi exista insa doar pentru asistenti medicali cu postliceala si nu cu studii superioare. Dupa o cautare pe net observ ca toate posturile scoase la concurs din spitalele bucurestene au aceasta cerinta.
Eu cu studii superioare nu pot aplica la acestea?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2016
nushu, utilizator

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare c_mar c_mar Recent am depus dosarul pt un concurs la spital de stat, mi s-a spus că va fi respins pe motiv ca posturile prevazute sunt doar pt absolvenții scolii ... (vezi toată discuția)
Studii superioare carmen2011 carmen2011 Buna seara Termin facultatea de asistenta medicala, si am vazut in majoritatea spitalelor ca , la posturi cerinta sa fie absolventi de asistenti cu scoala ... (vezi toată discuția)
Supracalificare - este legala respingerea dosarului de concurs ? neagabi neagabi Se da urmatoarea situatie dintro institutie publica (spital): - Concurs pentru ocuparea postului de “Asistent social”. - Conditii (printre altele ... (vezi toată discuția)