avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN venituri din publicitate google
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN venituri din publicitate google

Buna ziua,

Ce cod CAEN se preteaza pentru incasarea veniturilor din publicitate (AdSense Google). Mentionez ca firma in cauza are autorizate servicii de creare pagini web, insa incaseaza si aceste venituri.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen palada.elena palada.elena Buna ziua, Firma la care sunt asociata are cod CAEN 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe Dorim sa incheiem contracte si ... (vezi toată discuția)