avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Recunoastere calitate de consilier juridic definitiv ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Recunoastere calitate de consilier juridic definitiv de catre UCCJR

Buna ziua!
In practica, unui consilier juridic atestat ca definitiv de o asociatie profesionala (ex. Asociatia Consilierilor Juridici......X....) ii va fi recunoscuta calitatea de definitiv daca se transfera/inscrie la un Colegiu Judetean.... component al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul juristilor albastru123456 albastru123456 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un consilier juridic aflat in activitate de 19 ani este obligat sa se inscrie in Colegiul Consilierilor Juridici. Avand ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv? luca_claudia72 luca_claudia72 poti sa-ti dai definitivatul ca si consilier juridic daca ai un contract de munca ca cj de 2 ani ? adevarul e ca nu m-am inscris in uccj...mi s-ar recunoaste ... (vezi toată discuția)