avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BONURI DE MASA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BONURI DE MASA

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa ofere bonuri de masa unor angajati iar altora nu. Si asta in conditiile in care toti angajatii au norma intreaga de munca, de minim 8 ore. Iar el unora nu le da bonuri iar altora le da cate 30-40 bonuri/luna ?
Odata ce sunt oferite bonuri de masa in compania respectiva nu este obligatoriu sa fie oferite tuturor angajatilor cu norma intreaga de munca/zilele lucrate in luna respectiva ?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2016
diana_1111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:45, 12 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu numarul de zile lucratoare din luna respectiva.
Si este legal sa mi se acorde tichetele de masa direct proportional cu nr de ore lucrate? Deoarece de la Resurse umane asa mi se spune .Si daca nu este legal ce ar trebui sa fac? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariații beneficiază lunar de un număr de tichete de masă cel mult egal cu numărul de zile lucrate, iar acest număr nu poate depăși numărul de zile lucrătoare din luna pentru care se acordă tichetele.

Puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea tichetelor de masa AncaAnca92 AncaAnca92 Buna ziua! Am citit legea acordarii tichetelor de masa, dar nu sunt lamurita. Angajatorii aceleasi unitati pot lua numar diferit de bonuri? Depinde de ... (vezi toată discuția)
Intrebare retinere bonuri Iulian iulian Iulian iulian Daca un angajat lipseste trei zile de la locul de munca pe motive medicale,angajatorul ii poate retine bonurile valorice pe toata luna ? (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ? victorp victorp Buna seara , Am o serie de intrebari legata de numarul bonurilor de masa acordate pe luna unui salariat : -cite bonuri este normal sa primesaca lunar un ... (vezi toată discuția)