avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... petitie online privind neplata concediului medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

petitie online privind neplata concediului medical

Buna ziua.As dori sa trimit o sesizare online privind faptul ca nu am fost platit corect pentru concediul medical si inca se refuza de care firma sa fiu platit legal.V-as ruga frumos daca puteti sa-mi furnizati adresa online unde as putea sa scriu aceasta sesizare?Va multumesc anticipat si o zi buna sa aveti
Cel mai recent răspuns: costel01 , utilizator 13:01, 10 Septembrie 2016
Din ce judet este angajatorul dvs.?
Este vorba de BUCURESTI SECTORUL 1,adica aici isi desfasoara activitatea.
Fie sesizati Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
[ link extern ] #
sau
[ link extern ]

Fie sesizati Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti
[ link extern ]

Va multumesc foarte mult pentru raspuns..o zi buna sa aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire suma medicale gabriel13 gabriel13 BUNA!Am si eu o intrebare..Am medicale din ianuarie si pana acum am avut in fiecare luna cate un medical si nu am depus cerere de restituire.Ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Nedreptate la plata concediului medical costel01 costel01 Lucrez la un restaurant din centrul capitalei,insa am avut ghinionul sa sufar o fractura la mina stanga si am avut mina in gips circa 1 luna si jumatate,acum ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical dropia dropia BUNA ZIUA As dori sa va adresez urmatoarea intrebare: In luna ianuarie,mi-am depus demisia de la societatea in care am lucrat peste 33 de ani,avand un termen ... (vezi toată discuția)