avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie proprire salariu CAS
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie proprire salariu CAS

Buna ziua,

Am primit o adresa de infintare a propririi pentru dobanzi si penalitati Cas.
In anul 2007- 2008 am avut venitiuri din activitati independente pe langa locul de munca existent.
In anul 2010 am fost publicata pe celebra lista a Cas ului ca am de achitat cas suplimentar.
Am fost la Cas si am facut contestatie si ulterior de buna credinta am achitat debitul in data de 15.07.2010
Dupa achitarea debitului in 02.11.2010 (dupa 4 luni de la contestatie) am primit raspuns ca nu se accepta aceasta contestatie si ca mai am de achitat 782 de lei dobanzi si penalitati.
Aceste dobanzi si penalitati sunt calculate eronat deoarece nu acvbeam cum sa platesc un debit pe acre nu il cunosteam .
In acest context si pt ca pe rol erau numeroase procese cu aceeasi tema pe care Cas le-a pierdut nu am achitat aceste sume.

Dupa atatia ani acum mi-a venit proprirea pe salariu.
In proprire sunt mentionate doua titluri executorii din 2012 care nu mi-au fost comunicate.
Daca in raspunsul la contestatie din data de 02.11.2010 sunt trecue acetse dobanzi si penalitati nu a trecut termenul de prescriptie de 5 ani?
Ce as putea face?

Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Procedura de oprire a unei instintari de proprire din partea anaf ganesh ganesh Exista o formula de sistare a unei intintari de proprire cont personal ?carei institutii sa ma adresez si sub ce forma si in cat timp de la primirea ... (vezi toată discuția)
Proprire ana_24 ana_24 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine, am primit o instiintare de la Biroul Executorului Judecatoresc precum executarea silita prin infintarea unei ... (vezi toată discuția)
Intrebare: se plateste cas retroactiv? maia1956 maia1956 In 2006 am facut un PFA si acuma am primit instintare de plata pentru CAS adica sa achit retroactiv din 2006 cu penalizare si majorari.....sintem mai multe ... (vezi toată discuția)