avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... procedura de oprire a unei instintari de proprire din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

procedura de oprire a unei instintari de proprire din partea ANAF

Exista o formula de sistare a unei intintari de proprire cont personal ?carei institutii sa ma adresez si sub ce forma si in cat timp de la primirea instintarii?La cati ani se prescrie pentru o posibuila datorie fiscala provenita din diferente impozit la salariu pe anul 2004 ,care a sosit acum ca si informatie sub forma unei propriri pe cont ,personal ? multumesc

Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 23:03, 28 Martie 2012
prescriptia este de 5 ani insa este posibil sa fi fost intrerupta.
singura cale este contestatia la executare pe care o puteti depune la judecatoria competenta.
Va multumesc,d-le avocat pentru raspuns !se poate sa-mi mai spuneti daca exista un formular de depunere a contestatiei si care e timpul de depunere ,eu am primit instintarea de proprire pe data de 22 luna aceasta si din pacate nu sunt in localitatea unde am domiciliul . Intre timp am mai aflat ca in aceasta instiintare sunt numai penalitatile si dobanzi ,iar debitul initial din 2004 era in val de 300 ron iar acum cu toate dobanzile si penalitatile a ajuns la 1000ron .Daca fac contestatia fac referire si la debit ? Va multumesc anticipat !
contestatia se depune in 15 zile de la comunicarea actului de executare, la judecatoria unde se gaseste creditorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare credit marianmunteanu49 marianmunteanu49 Buna ziua! in anul 2006 am contractat un credit pentru nevoi personale pe o perioada de ani, nu am mai putut plati ratele si dobanzile aferente.Acum (19 ... (vezi toată discuția)
Prescrierea cheltuielilor judiciare catre stat alinamariananistor alinamariananistor Buna seara ,am primit in 2013 urmatoarea; Judecatoria X Biroul executari Penale Catre Va facem cunoscut ca,prin sentinat penala nr... din data ... (vezi toată discuția)
Contestatie instiintare poprire alexioana20 alexioana20 Buna ziua, As dori sa aflu daca pot face contestatie la executare pentru urmatorul caz: astazi a sosit o instiintare de poprire la angajatorul meu pentru un ... (vezi toată discuția)