Exista o formula de sistare a unei intintari de proprire cont personal ?carei institutii sa ma adresez si sub ce forma si in cat timp de la primirea instintarii?La cati ani se prescrie pentru o posibuila datorie fiscala provenita din diferente impozit la salariu pe anul 2004 ,care a sosit acum ca si informatie sub forma unei propriri pe cont ,personal ? multumesc
prescriptia este de 5 ani insa este posibil sa fi fost intrerupta.
singura cale este contestatia la executare pe care o puteti depune la judecatoria competenta.
Va multumesc,d-le avocat pentru raspuns !se poate sa-mi mai spuneti daca exista un formular de depunere a contestatiei si care e timpul de depunere ,eu am primit instintarea de proprire pe data de 22 luna aceasta si din pacate nu sunt in localitatea unde am domiciliul . Intre timp am mai aflat ca in aceasta instiintare sunt numai penalitatile si dobanzi ,iar debitul initial din 2004 era in val de 300 ron iar acum cu toate dobanzile si penalitatile a ajuns la 1000ron .Daca fac contestatia fac referire si la debit ? Va multumesc anticipat !