avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma organizatoare de evenimente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma organizatoare de evenimente

buna ziua. as avea si eu cateva intrebari....As dori sa deschid o firma de organizari evenimente dar care sa includa sonorizariile pt nunti....
intrebari:
1.am inteles ca de inceput ar fii mai ok daca firma ar fi SRL-D si nu SRL....costurile ar fii mai mici...e ok?specific ca PFA nu detin diploma de Dj..si la SRL-D am inteles ca in baza unui plan de afaceri poti primi 10000 Euro nerambursabili si in cat timp de cand am deschis firma pot depune planul de afaceri?
2. drepturile de autor pt muzica la cine ar trebui sa le platesc?La UCMR sau UPFR sau CREDIDAM?CE costuri ar include taxa respectiva?
3. pt mai multe detalii unde ar trebui sa merg?ca si institutie publica ?
4. ce alte costuri include firma?

Alte discuții în legătură

Taxã ucmr-ada dj nunþi Melomanul Melomanul As vrea sa demarez o mica afacere in domeniul sonorizarilor pentru nunti, evenimente, etc. (mobil si nu intr-un spatiu anume) si am nevoie sa stiu ce licente ... (vezi toată discuția)
Cum sa fiu dj(disk jockey) legal? DanGhiurutan DanGhiurutan Buna, Am 18 ani si sunt unul dintre multi dj si producatori de muzica electronica din Romania, si sunt nelamurit cu in legatura cu intrarea in ... (vezi toată discuția)
Licenta functionare dj / muzicant greierepoznas greierepoznas Buna ziua, Sunt din Bucuresti si va rog daca se poate, un raspuns la o problema : Vreau sa prestez servicii gen DJ si live ca muzicant, insa nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)