avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

Buna ziua.La un credit de nevoi personale ajuns la scadenta,ce se poate intampla? Se poate bloca contul sau se pune poprire pe salariu?
Cel mai recent răspuns: mariamercedes , utilizator 09:21, 11 Septembrie 2016
Dacă nu ați plătit ratele ajunse la scadență creditorul poate declara anticipat exigibil creditul urmând să demareze procedura de executare silită, astfel că se pot popri conturile bancare sau salariul, se pot vinde bunuri etc.E o procedură de durată, nu se finalizează imediat.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie nelutza nelutza Am 2 credite de nevoi personale luate in 2007 .Unul in valoare de 4500de ron si altul de 7000 de ron .Pana in 2010 am platit la unul dintre el ramanand doar ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit Georgia_cs Georgia_cs buna ziua. in mai 2009 am luat un credit de nevoie personale cu o perioada de rambursare de 10 ani, fara nici o garantie. nu am mai platit rata din aprilie ... (vezi toată discuția)
Credit - declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor augustin30 augustin30 Buna ziua. Am primit de la Banca o notificare privind declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor datorate in baza contractului de credit. Creditul e de ... (vezi toată discuția)