avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... demers concediu prenatal, postnatal si CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

demers concediu prenatal, postnatal si CCC

buna ziua. sunt insarcinata si un 4 saptamani aproximativ urmeaza sa nasc. am facut cateva demersuri normale pana acum si as vrea sa stiu daca le-am facut corect si ce mai trebuie sa fac.
sunt invatatoare. nu titulara ci suplinitoare. pe 31 august mi s-a terminat contractul. primele zile de concediu prenatal le-am dus pe 9 august si am continuat pana acum cu ele sa le duc. o sa le duc toate zilele ce sunt nevoie apoi si pe cele din concediul postnatal. dupa care o sa intru in CCC timp de 2 ani. am facut o instiintare scrisa cand aveam aproximativ 3 luni de sarcina prin care am instiintat angajatorul de starea mea. inainte de terminarea contractului, am primit de la inspectorat decizie de continuitate pe postul unde am predat. la ceva timp a trebuit sa merg la scoala unde am predat pentru a da tot un fel de declaratie/instiintare in care secretara mi-a dictat. asa in mare ca sa intelegeti, mi-a dictat ca aleg sa intru in ccc pe un an, ca am continuitate, etc.
ce ma intereseaza aici pe mine este daca acum trebuia sa mentionez cat timp vreau sa stau in ccc sau trebuie sa mentionez asta dupa nastere? cand i-am spus ca de fapt eu vreau sa stau 2 ani in ccc nu 1 cum mi-a dictat sa scriu, mi-a spus ca asa trebuie sa scriu, ca nu are legatura cu cat vreau sa stau ci trebuie sa scriu asa ca sa poata scoata postul meu pentru altcineva din moment ce eu nu mai vin. cand se mentioneaza cat vreau sa stau in ccc? acea hartie a fost despre asta? sau mentionez in alta parte, dupa nastere?

Alte discuții în legătură

Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Idemnizatie crestere copil dupa somaj alta_centa alta_centa Eu am lucrat de la 1 septembrie 2009 pana pe 31 august 2010 in invatamant, ca suplinitor. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in ianuarie 2011. Pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creșterea copilului Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua As avea o întrebare... Urmează sa nasc in luna august și încă nu am intrat în concedii prenatal pentru ca nu am avut nevoie. Dacă întru ... (vezi toată discuția)