avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studiez in strainatate, cum ramane cu asigurarile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studiez in strainatate, cum ramane cu asigurarile de sanatate?

Beneficiez de gratuitate in sistemul asigurarilor de sanatate chiar daca universitatea la care sunt student (nivel masterat) se afla in strainatate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:08, 25 August 2009
Obligatiile aferente sistemului asigurarilor de sanatate sunt deductibile de la locul de munca ,iar plata acestora nu este conditionata de locatia unde urmati dvs studiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiez si obtin venituri uneori - sunt asigurat medical? Cristi_C Cristi_C Buna ziua. Nu stiu exact unde ar trebui sa postez intrebarea asa ca imi cer scuze daca nu am postat-o unde trebuia. As dori sa stiu in cazul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Conditii de trecere la o noua transa de salariu 2000andronache 2000andronache va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: - perioada de facultate poate fi considerate vechime in invatamant pentru trecerea intr-o noua transa de ... (vezi toată discuția)
Pensie- vechime in munca pentru studii de licenta, masterat si doctorat? AdrianaElenaPal AdrianaElenaPal Buna ziua! Am fost informata ca toti anii de studii, licenta (4 ani), masterat (2 ani) si doctorat (2 ani) vor merge ca vechime pentru pensie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)