avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere anulare Itm-contestarea masurilor si a amenzii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere anulare Itm-contestarea masurilor si a amenzii

Buna ziua,acum cate zile am primit o amenda de la ITM pe care am contestat anularea cererii in instanta,dupa cateva zile mi-a venit la sediul societatii o scrisoare recomandata de la judecatorie prin care sa dovedesc eu ca persoana care a fost desemnata de catre societate ca fac parte legal din aceasta societate.Intrebare: daca administratorul societatii imi face o imputernicire la un notar public prin care certifica ca eu sunt persoana desemnata va fi luata in considerare si va fi si legal,va reamintesc ca in cadrul acestei societati eu nu figurez ca salariat ,dar de-a lungul timpului am fost colaborator de management!
2 Intrebare: agentii ITM nu iau in considerare faptul ca am contestat anularea cererii si vor ca dupa doua saptamani sa facem dovada rezolvarea masurilor,mi se pare o mare aberatie pentru ca in acest caz ei mai pot da inca odata amenda pentru aceleasi fapte in principiu,ce anume trebuia contestat in instanta si anularea masurilor din procesul verbal sau anularea cererii ? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Afisare proces verbal- casa in constructie BeniaminCaba BeniaminCaba Buna, Am gasit afisat pe casa in constructie(in rosu, fara geamuri) proces verbal (amenda circulatie).Binenteles ca a fost dupa doua saptamani si procesul e ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala aplicata de itm friendorfoe friendorfoe Buna seara! Am o problema va rog sa ma indrumati! Am primit vizita itm-ului de 2 ori in mai putin de 30 de zile. La inceput mi-au dat amenda pt ca am lasat ... (vezi toată discuția)
Amenda itm ramolex ramolex buna seara. ma confrunt cu urmatoarea situatie: o fabricuta de paine are nevoie de un angajat si pe cale de consecinta publica un anunt in ziar. in ... (vezi toată discuția)