avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... calcul salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

calcul salariu

Buna ziua,
Sunt salariata la la DGASPC Tulcea, avand functia de inspector I principal in cadrul Serviciului Financiar Contabil din 09.06.2016. Pe dispozitia privind stabilirea salariului de baza sunt scrise urmatoarele date:
- clasa de salarizare 48
- coeficient de ierarhizare 3.19
- gradatia 5
Va rog frumos sa ma ajutati daca este corect calculul salariului 1710 si care este salariul minim la care se aplica coeficientul sau de fapt cum se calculeaza salariul? Acum din august 2016 daca mi s-a acordat si CFP maxim 25% si pe decizie am urmataorele date
-52 clasa de salarizare
- coeficient de ierarhizare 3.52
- gradatia 5
salariul 2025
Nu trebuia sa se alinieze salariul cu cel maxim ?

Alte discuții în legătură

Calcul salariu Jiglau Jiglau Buna ziua! Lucrez la o primarie dintr-o comuna, pe postul de inspector principal, clasa 1, gradatia 3, clasa salarizare 40, coeficient de ierarhizare 2,75. Mi ... (vezi toată discuția)
Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea in munca ? logofatu logofatu Buna ziua, Cum se calculeaza sporul la vechimea in munca la peste 20 ani ? \\" (2) Clasele de salarizare şi coeficienţii prevăzuţi in anexe pentru ... (vezi toată discuția)