avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de inmatriculare

tot citesc pe net ca se scoate aceasta taxa,am luat o masina de la un prieten si asi dori sa o trec pe mine ,dar ma incurca taxa de prima inmatriculare deoarece prietenul meu a recuperat acea taxa si pe mine mar costa in jur la 2000 lei#-o
Cel mai recent răspuns: dorutuvic , utilizator 00:34, 14 Septembrie 2016
Concret care este intrebarea dv ?
se scoate sau nu taxa de inmatriculare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Myhai007 Myhai007 Buna ziua, as dori sa-mi cumpar un logan mcv din 2008 aceasta masina am gasit-o la o firma de leasing inmatriculata deja. Daca as cumpara-o cat mar costa taxa ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)