avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie legalizata dupa acte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie legalizata dupa acte de identitate

Buna tuturor! Se pot face copii legalizate dupa buletin sau certificatul de nastere pe care sa le folosesti in caz ca ti le pierzi si ai nevoie urgenta de ele? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2016
Annemarie23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:05, 19 Septembrie 2016
Dupa certif. de nastere se poate, dupa buletin eu stiu ca nu se mai poate. In caz de pierdere oricum aveti nevoie de original, depinde la ce institutie folositi copia. In general se merge pe original.
Dar la certificatul de nastere copia legalizata nu are valoarea acestuia?
Nu, nu are. Iar mai nou nu se mai cer copii legalizate la institutii, de aceea nu mai este cazul sa va faceti un astfel de document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea actului de identitate fara originalul certificatului de nastere. sfat. MariaV_A MariaV_A Bună seara. Aş vrea să ştiu dacă pot schimba actul de identitate, având copie după certificatul de naştere legalizată şi celelalte documente. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare plastifiat - probleme la depunerea documentelor pentru cartea de identitate poll1 poll1 Buna seara,. am o problema in legatura cu buletinul....: toate actele posibile le am plastifiate. Am fost cu actul de vinzare -cumparare , plastifiat, ... (vezi toată discuția)