avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte necesita ptr deschiderea unei firme de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte necesita ptr deschiderea unei firme de transport persoane intern ?

Cineva imi poate spune ce acte necesita deschiderea unei firme care are ca scop transportu de persoane intern cu masini "mici" adica maxim 7 locuri? Va multumesc la totii in mod anticipat. Sanatate la toata lumea.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 10:09, 25 August 2009
In cazul dumneavoastra cred ca este vorba de taxi si inscrierea la registrul comertului se vace dupa o autorizare prealabila.
In cazul in care desfasurati activitatea de maxi-taxi nu este necesara autorizare prealabila dar, dupa constituire va trebui sa participati la licitatiile organizate in vederea concesionarii unui traseu scos la licitatie de catre autoritatile locale sau A.N.D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare martisoare nicolas25 nicolas25 buna ziua. pentru a putea vinde martisoare si alte obiecte pentru sf. valentin si martisor, in targuri ce anume imi trebuie? ma refer la acte. multumesc (vezi toată discuția)
Lnfiintare after school vvaassiillee vvaassiillee Sunt profesor de fizica,as dori sa infiintez un after school mai lejer in sensul ca sa ma ocup zilnic, 2 ore, de maxim 10 elevii, cls I-IV, sprijin in ... (vezi toată discuția)
Pfa sau intreprindere individuala trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua. Am deschis in 2008 un SRL.Nu am cifra de afacere foarte mare.Pana la 1 ian.2010 am platit 3% impozit pe venit.Acum taxele si forfetarul ma ... (vezi toată discuția)