Buna tuturor,anul trecut am achizitionat o locuinta la curte comuna,in oras.Pe C.F-ul personal si cel comun,printre altele,sunt mentionate 2 pivnite,o spalatorie si niste WC-uri,care practic sunt niste boxe.Totodata in contractul de vanzare-cumparare mai apare ca si parte comuna si acoperisul casei.Tin sa mentionez ca deasupra mea mai locuieste o familie si mai e un pod mansardabil,care a devenit parte comuna prin actul de vanzare-cumparare.Spalatoria este inchisa cu lacat,deoarece o persoana care a locuit in aceasta curte a primit semnaturi de la fostii proprietarii din curte ca il lasa sa foloseasca spalatoria.As dori sa stiu cum fac sa intru in posesia/utilizarea partilor comune.Pivnitele sunt in folosinta a 2 dintre proprietarii din curte,sub pretextul ca ei au cumparat acele pivnite...dezi ele apar dupa mai multi ani ca si parti comune.
Pod bloc
ContSters225393
Auna ziua!
Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)