avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri comune/curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri comune/curte comuna

Buna tuturor,anul trecut am achizitionat o locuinta la curte comuna,in oras.Pe C.F-ul personal si cel comun,printre altele,sunt mentionate 2 pivnite,o spalatorie si niste WC-uri,care practic sunt niste boxe.Totodata in contractul de vanzare-cumparare mai apare ca si parte comuna si acoperisul casei.Tin sa mentionez ca deasupra mea mai locuieste o familie si mai e un pod mansardabil,care a devenit parte comuna prin actul de vanzare-cumparare.Spalatoria este inchisa cu lacat,deoarece o persoana care a locuit in aceasta curte a primit semnaturi de la fostii proprietarii din curte ca il lasa sa foloseasca spalatoria.As dori sa stiu cum fac sa intru in posesia/utilizarea partilor comune.Pivnitele sunt in folosinta a 2 dintre proprietarii din curte,sub pretextul ca ei au cumparat acele pivnite...dezi ele apar dupa mai multi ani ca si parti comune.
Cel mai recent răspuns: gmarcel , utilizator 20:15, 20 Septembrie 2016
Nimeni nu poate sa imi dea un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pt. lipsa de folosinta mail4me mail4me Buna ziua, am si eu urmatoarea speta: Matusa mea detine un apartament cumparat pe legea 112 in 1997 in calitate de cumparator de buna credinta ( procesul ... (vezi toată discuția)
Cate cadastre se pot face la un imobil picassoo picassoo Cate cadastre pot sa fac la acelasi imobil? Si daca pe cadastru vechi este scris 64 mp si mai jos apare 96 mp (ca fiind cadastru nou). Pot cumpara acest ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)