avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare executor
Discuție deschisă în Executare silită

notificare executor

Buna ziua
Daca postasul imi aduce o notificare de la executor si nu o primesc si el imi pune in cutia postala ca nu m-a gasit se ia in considerarea ca nu am fost informat sau ce se poate intampla
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:40, 13 Septembrie 2016
Se va nota că v-a fost comunicată. Așadar, dacă vă pune notificarea în poștă procedura de comunicare este legal îndeplinită.
nu ma refeream ca-mi lasa notificare imi lasa o hartiuta ca am ceva de ridicat de la posta un colet si daca nu ma duc sa-l ridic ,tot se ia ca am fost instiintat?
Va multumesc
Nu vă lasă o hârtiuță, vă pune în cutia poștală chiar notificarea, și se notează că ați fost notificat prin punerea acesteia în cutia poștală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Plic reîntors cu informare cheltuieli judecata gogu2017 gogu2017 Buna ziua, Recent mi s-a întors plicul prin care informăm pârâta de obligația cheltuielilor de judecată. Poștașul nu l-a gasit acasa pe parat si i-a ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata la avizier floripruna floripruna Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pot afisa o somatie de plata pentru mai multi proprietari la avizier, in loc sa o trimit prin posta fiecarui ... (vezi toată discuția)