avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... certificat de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

certificat de urbanism

Tocmai ce am citit pe avocatnet.ro ca pentru o balastiera se poate emite autorizatie de constructie si fara documente de amenajarea teritoriului si de urbanism aprobate .As dori sa aflu care sunt prevederile legale ,este vorba despre Legea 50/1991? Pentru eliberarea Certificatului de urbanism necesar in vederea autorizarii unei balastiere in albia minora a unui rau ,Primaria imi solicita un extras de carte funciara ?Este legala cererea atata timp cat eu nu sunt proprietarul de drept al locatiei (albia raului Jiu ) proprietarul fiind Statul Roman prin Administratia Apelor romane Jiu ?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Drept de închiriere teren in albia minora anului rau. buna ziua am închiriat o suprafața de teren de la administrația ... mirceasmc mirceasmc Buna ziua Am închiriat o suprafața de teren de la Administrația Bazinala a Apelor Siret -Apele Romane , cu scopul de a construi o parcare ecologică. Acum ... (vezi toată discuția)
Infiintare balastiera mihaelagalben mihaelagalben As dori sa infiintez o balastiera in jud Cluj, dar nu stiu care sunt pasii necesari. Ma poate ajuta cineva cu un nr de lege, ordin, normativ, pentru ... (vezi toată discuția)
Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)