avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de închiriere teren in albia minora anului rau. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de închiriere teren in albia minora anului rau. Buna ziua Am închiriat o suprafața de teren de la Administrația ...

Buna ziua
Am închiriat o suprafața de teren de la Administrația Bazinala a Apelor Siret -Apele Romane , cu scopul de a construi o parcare ecologică. Acum sunt in curs de autorizare , construcția fiind finalizată , și printre alte impedimente cu care ma confrunt , a ajuns la urechea mea ca închirierea este ilegală ( precizez ca terenul se afla in albia minora a unui rau ).
Ma puteți ajuta cu o lămurire sau cu articol de lege , dacă este sau nu închirierea ilegală a unei suprafețe de teren cu scopul mai sus menționat , in albia minora a unui rau.
Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: mirceasmc , utilizator 23:25, 28 Iulie 2020
Inchirierea unui teren aflat in albia minora a unui rau nu este interzisa de lege.
Inteleg ca ati construit parcarea fara a detine autorizatie de construire si acum sunteti in etapa intrarii in legalitate. Intrebarea mea este: ati construit doar o parcare sau si o cladire?
S- a inteles greșit speța.... Dețin autorizație de construire , in urma unui proiect eliberat de un proiectant autorizat. Am respectat-o intru tocmai(amenajare , pavare , împrejmuire cu gard , construire de corp administrativ șamd ). Nelamurirea mea este dacă Apele Romane au avut drept legal sa îmi concesioneze un teren in albia minora a unui rau, pentru asemenea proiect ?!?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de la primarie si am construit pe el fara nici un act. Care sunt etapele si actele necesare pt a obtine autorizatia de constructie? (vezi toată discuția)
Dovedirea dreptului de proprietate suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pentru inchirierea unui spatiu, autorizatia emisa de catre primarie este act doveditor al proprietatii? Este vorba de o autorizatie emisa ... (vezi toată discuția)