avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tagaduire paternitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tagaduire paternitate

Buna ziua,

As vrea sa stiu cat ar dura in instanta un proces de tagaduire a paternitatii! Ma refer ca si timp de la introducerea actiunii pana cand ar fi chemate in instanta partile.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaitaCN , utilizator 13:19, 15 Septembrie 2016
Nu exista un termen fix / legal,depinde de aglomerarea instantei,cu aproximatie intre 1-3 luni.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test paternitate in instanta dumitrachescu dumitrachescu buna ziua, am un caz in familie si va rog sa imi raspundeti, cat va dura in instanta sa ii aprobe sa faca testul de paternitate?cu aproximatie va multumesc! (vezi toată discuția)
Paternitatea - daca tatal nu este tatal biologic, mai poate avea grija de copil? va rog sa ma ajutati! multumesc! r_ruxa r_ruxa buna ziua, am intalnit urmatoarea situatie: un cuplu. locuiesc impreuna 4 ani. ea ramane insarcinata. fac cununia civila pt copil ca toti sa abia acelasi nume. ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii maya2009cu maya2009cu buna ziua, as avea si eu o intrebare : procesul pt tagada paternitatii il pot deschide si eu (mama) ? mentionez ca tatal din certificat (fostul sot) e ... (vezi toată discuția)