avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias incheiere contract cu restante la cheltuieli ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias incheiere contract cu restante la cheltuieli comune.

La incheierea contractului de inchirere chiriasul a inregistrat restante la asociatia de proprietari, Contractul era inregistrat la ANAF, in plus existand un angajament de plata privind plata datoriilor dat in fata unui notar public. Pentru recuperarea acestora este suficienta adresarea la un executor judecatoresc sau proces pe cale civila? Proces la noua adresa a paratului sau la judecatoria pe raza careia se afla imobilul. Solicitarile pot avea si majorarile care decurg pana la sentinta definitiva... Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 14 Septembrie 2016
Initial,parcurgeti procedura prealabila si notificati oficial chiriasul cu obligatia achitarii integrale a debitului acumulat la asociatia de proprietari,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca respectivul nu isi asuma responsabilitatea sa achite integral debitul acumulat,promovati actiune in instanta responsabila domiciliului dv
In instanta puteti solicita inclusiv actualizarea debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere verbal neinregistrat la fisc retromusculo retromusculo Ce cale as putea urma in cazul in care ca si proprietar am lasat in garsoniera mea contracost pe chirias fara contract inregistrat la fisc? Am ramas cu ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)
Intretinere neplatita de chirias ContSters22096 ContSters22096 pt recuperarea cheltuielilor cu intretinerea cum at fi de preferat sa procedeze propretarul unui apartament inchiriat? - sa il actioneze pe chirias in ... (vezi toată discuția)