spuneti-mi va rog, este adevarat ca la sesizarea Avocatului Poporului, ICCJ a adoptat o decizie prin care sunt considerate valabile doar acele procese verbale de constatare in cazul lipsei de rovineta care au fost intocmite in trafic si semnate atat de agentul constatator cat si de sofer (sau un martor, dupa caz)? cu alte cuvinte, procesele verbale intocmite in urma inregistrarii video in lipsa contravenientului sunt lovite de nulitate?
multumesc! da, asta era clar si pana acuma. in schimb, articolul pe care l-am citit pe net da de inteles, ca ICCJ-ul a decis ca numai PV-urile intocmite soferilor prinsi efectiv de un agent constatator in trafic ar fi valabile; in schimb, daca soferul este doar inregistrat cu o camera montata la marginea unui drum national si i se trimite acasa PV-ul intocmit ulterior in lipsa lui, acesta ar fi lovit de nulitate; aveti informatii ca ar fi asa, sau raman nule doar cele fara semnatura olografa, ca si in trecut?
Rovinieta
ilena
Tatalui meu i-a expirat rovineta pe 30 octombrie 2014. Locuind la tara, s-a deplasat in oras, pe drum national in data de 05 noiembrie 2015 , data la care a si ... (vezi toată discuția)