avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastrare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastrare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca lista care contine localitatile in care a inceput cadastrarea este la nivel de comuna sau doar la nivel de localitate;De ex pe mine ma intereseaza daca in localitatea Sosdea a inceput cadastrarea sau nu deoarece noi apartinem de comuna Maureni care apare pe acesta lista.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 13:14, 15 Septembrie 2016
Normal, la nivel de UAT (comuna). Intrebati la Primarie.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

programul de cadastrare si intabulare Carmen_2103 Carmen_2103 Buna ziua, Am gasit niste liste pe acest site cu localitatile la care a inceput, s-au terminat sau vor incepe lucrarile de cadastrare. Pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teritorial si fiscal liviu10cta liviu10cta Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective. Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale madalina.lacatus madalina.lacatus Ce se poate face daca o hotarare de consiliu local nu poate fi pusa in aplicare datorita faptului ca nu este concreta?spre exemplu : s-a facuta o zonare a ... (vezi toată discuția)