Ce se poate face daca o hotarare de consiliu local nu poate fi pusa in aplicare datorita faptului ca nu este concreta?spre exemplu : s-a facuta o zonare a localitatii care spune ca ....zona B- terenurile si constructiile situate pe o anumita ulita , -Popescu spre exp. dar contribuabilul se identifica in cartea de identitate cu domiciliul in comuna ......... satul ...... nr....., ulita respectiva nu se regaseste in adresa de domiciliu a contribuabilului.Eu ma ocup de impozite si taxe , si am considerat ca aceasta hotarare nu poate fi pusa in aplicare , nici macar nu s-a tinut cont de referatul compartimentului de specialitate si de Codul fiscal.Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
La nivelul primariei, trebuie sa aveti Situatia privind bunurile aflate in domeniul public al comunei(cartea alba, cum ii spunem noi, deoarece are coperti albe :)) ). Acolo, in cazul in care strazile nu au denumire, sunt identificate prin numerele de casa de unde incepe si unde se termina strada (ex. str x de la nr.1 la nr 50). Cred ca asa puteti incadra imobilele in vederea impozitarii.
Daca nici asa nu reusiti, solicitati lamuriri secretarului UAT..doar a contrasemnat hotararea.
Multumescu pentru raspuns. La noi exista acest inventar al domeniului public dar sunt trecute doar ulitele si atat , fara numere , de secretar si primar ce sa mai zic, spun sa pun in aplicare aceasta hotarare , dar nici ei nu stiu cum ,ce vor ei ar insemna ca cei de la impozite sa cunoasca unde stau toti locuitorii acestei comune , mi se pare aberant :stunned: nu ii intereseaza .In final , impreuna cu colega de la reg.agricol am reusit sa numerotam aceste ulite , iar Consiliul Local o sa aprobe aceasta modificare la hotarare si sper sa rezolvam problema.
Revocare hcl
secretaruat
CONSILIUL LOCAL A ADOTPTAT O HOTARARE. UN CETATEAN NEMULTUMIT A DEPUS PLANGERE PREALABILA PE LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV SOLICITAND REVOCAREA. CUM ... (vezi toată discuția)