avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligata la prestarea muncii pentru o alta asociatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligata la prestarea muncii pentru o alta asociatie

Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca la o Institutie Publica inspector de specialitate la birou financiar, iar aceasta Institutie este parte dintr-o Asociatie. Este legal sa ma oblige printr-o Dispozitie de ,, delegare de atributii" sa tin contabilitatea acestei Asociatii? Fara acordul meu? Fara remuneratie?
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:45, 16 Septembrie 2016
Ati contestat decizia respectiva ?

Nu, eram in concediu de odihna cand s-a intocmit decizia. Aceasta decizie nu este semnata nici de sefa de birou, nici de directorul Institutiei la care lucrez, este semnata de Dl. Primar si de Dl. Secretar al Primariei.
Nu are niciun efect juridic acea decizie daca nu este semnata de reprezentantii legali ai angajatorului dvs.

In fisa postului scrie asa : ,, Respecta normele interne emise de catre Primarul Municipiului .." si ,, Indeplineste, potrivit Legii, orice atributii incredintate de Primar, Viceprimar.." As vrea sa fac contestatie dar nu stiu baza legala.
Sunteti angajat al Primariei ?

Alte discuții în legătură

Secretar comuna spor 25% asistenta sociala comuna2007 comuna2007 Sunt secretar comuna, am primit spor asistenta sociala 25%, incepand cu luna decembrie 2015, dar in urma neavizarii unor dispozitii care erau in afara legii, ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu cu 01 12 2015 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primarul si viceprimarul de comuna beneficiaza de majorarea de 10 % acordata de la 01 12 2015 conform Ou 83/2014 ? Dar ... (vezi toată discuția)
Majorare 25% in uat pentru compartimentul de servicii sociale RusIleanaClaudia RusIleanaClaudia Conform Legii nr. 293/2015 ART. II (1) Începând cu drepturile aferente lunii decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de ... (vezi toată discuția)