avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... noua salarizare inspector asistent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

noua salarizare inspector asistent

Am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, specializarea administratie publica, iar in urma examenului de promovare in clasa a functionarilor publici (ce a avut loc in noiembrie 2014) am fost numita in functia publica de inspector asistent gradatia 4 clasa 42, numire ce a avut loc din data de 01.01.2015. Mentionez ca inainte de promovare am fost referent superior gradatia 4 clasa 31.
La 06.07.2015 salariul de baza l-am avut 1786 lei, iar din 01.12.2015 am trecut la inspector asistent gradatia 5 clasa 43 de salarizare cu un salariu de baza 1897 lei deoarece am implinit 20 ani vechime in munca.
Incepand cu 01.08.2016 salariul de baza a ajuns la 2005 lei.
Intrebarea mea este daca salariul actual este corect calculat? Am colegi care au avut o marire substantiala.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare inspector asistent REDROSEX30 REDROSEX30 Buna seara! Numele meu este Neli si lucrez la o primarie ddin jud. Alba. In vara anulul 2009 am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative ... (vezi toată discuția)
Noile salarii dupa modificarea oug 57/2015 animarsrl animarsrl Buna ziua, Ce salar de baza va avea un asistent personal al persoanei cu handicap grav de la 01.08.2016 (vezi toată discuția)
Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)