avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspundere penala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspundere penala

Buna ziua, sunt administratorul special al unei firme intrata in insolventa in august 2014, apoi in reorganizare din mai 2015. Din pacate din motive financiare a picat planul de reorganizare in martie 2016. Acum sunt in perioada de observatie pana la valorificare activelor societatii....nu s-a deschis procedura de faliment!!! Se mai poate atrage raspunderea penala a administratorului societatii care este de fapt si administrator special??? daca au trecut mai bine de 2 ani de la deschiderea procedurii de insolventa????

Alte discuții în legătură

Raspundere penala in insolventa - faliment ralukasonika ralukasonika Buna ziua, s-a deschis procedura de insolventa in 28.07.2014. Am avut un plan de reorganizare pe care l-am respectat pana in martie 2016. Inca nu s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Faza de observatie esso esso daca e o societate debitoare este in insolventa faza de observatie si nu plateste facturi curente ,societatea creditoare poate cere falimentul.Mentionam ca ... (vezi toată discuția)