avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspundere penala in Insolventa - Faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspundere penala in Insolventa - Faliment

Buna ziua, s-a deschis procedura de insolventa in 28.07.2014. Am avut un plan de reorganizare pe care l-am respectat pana in martie 2016. Inca nu s-a deschis procedura de faliment. Societatea este o farmacie si trebuie sa fie valorificate licentele de farmacie. Creditorii mai trebuie sa recupereze aproape 60% din masa credala. Se mai poate atrage raspunderea administratorului special care este si administrator al farmaciei si unic asociat??

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Raspundere penala ralukasonika ralukasonika Buna ziua, sunt administratorul special al unei firme intrata in insolventa in august 2014, apoi in reorganizare din mai 2015. Din pacate din motive financiare ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)