avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Bună ziua,

Am o salariată care momentan este în plata indemnizației de creștere copil. Începând cu data de 15.09.2016 și-a înființat un cabinet individual de psihologie. Copilul va împlini 2 ani în data de 17.11.2016 mămica poate beneficia de stimulent de inserție până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 15 Septembrie 2016
EmiMimy a scris:

...Copilul va împlini 2 ani în data de 17.11.2016 mămica poate beneficia de stimulent de inserție până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani?
Mulțumesc anticipat.

Poate beneficia de stimulent de inserție până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani numai daca va realiza venituri impozabile cu minimum 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de doi ani , respectiv trei ani, în cazul copilului cu handicap.

In speta, anterior datei de 17.09.2016 va trebui sa aiba realizate venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului rodicadragan rodicadragan Buna ziua Va rog, daca puteti sa ma luminati in privinta aplicarii legii 66/2016, mai exact cu privire la stimulentul de insertie acordat pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru ... ionnita ionnita Stimulent de insertie Buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru stimulent de insertie si mi s-a spus ca nu pot obtine acest stimulent deoarece nu am fost cel ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie stoicanell stoicanell Buna seara!Sunt o mamica aflata in concediu pentru cresterea copilului si as vrea sa stiu daca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)