avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Abonament Avocatnet Premium
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Abonament Avocatnet Premium

Ce facilitati ofera abonamentul Avocatnet Premium? Dupa achizitionarea lui, acest abonament imi ofera informatii doar dintr-un singur domeniu ales de mine? Sau am posibilitatea ca la achizitia lui, sa aleg mai multe domenii de interes?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2016
CameliaIntersoft, utilizator
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 14:36, 15 Septembrie 2016
Buna ziua,

Puteți citi explicații aici:
oferte.avocatnet.ro/alerte?s...
Nu pot fi selectate domenii de interes. Se trimit noutăți legislative, materiale informative și explicative, analize, remindere etc. din domeniile fiscal și juridic.

In plus, navigarea pe Avocatnet.ro se face fara a vedea reclamele găzduite de site.

Multumim pentru interes, o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament ciorteanu ciorteanu Buna ziua, Va rog sa ma informati ce tipuri de abonamente oferiti s la ce costuri. Multumesc! (vezi toată discuția)
Dilema alerte avocatnet.ro incepand cu 1 august gabrielita gabrielita Nu am inteles,pana la 1 august 2015 ,alertele trimise erau gratuite ,dar dupa aceasta data se plateste ? daca este cu plata ,nu ma pot angaja sa ma abonez ,nu ... (vezi toată discuția)
Un modul "tree" in josul paginii elga50 elga50 Se poate pune un modul \"tree\" si in josul paginii de mesaje? Ar fi un \"lux necesar\" :) (vezi toată discuția)