avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... O intrebare- certificat de inmatriculare pierdut
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

O intrebare- certificat de inmatriculare pierdut

Buna ziua am o masina care ii pe numele tatalui meu care a decedat iar acuma am pierdut certificatul de inmatriculare si sunt nevoit sa ii fac succesiunea.Spunetimi va rog daca trebuie sa platesc taxa de mediu si ce etape am de facut va rog.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 20:08, 19 Septembrie 2016
Documentele necesare pt eliberarea unui nou cerificat de înmatriculare în cazul pierderii lui:
- Cererea solicitantului; Cerere pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de înmatriculare în caz de furt / pierdere
- Declaraţia solicitantului din care să rezulte pierderea; Declaraţie pierdere certificat de înmatriculare
- Cartea de identitate a vehiculului în original şi copie;
- Actul de identitate al solicitantului în original şi copie;
- Dovada de plată contravalorii certificatului de înmatriculare
- Procură specială autentificată de notarul public, în cazul în care documentele se depun de o altă persoană decât titularul.
[ link extern ]

ok am inteles dar masina ii pe numele tatalui meu care a decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon auto Mihai Alexandra Mihai Alexandra Buna ziua . Bunicul meu mi-a lasat mostenire ( atestata printr-un act cu martori) o masina dar i-a prierdut talonul dupa vremea cand traia . Doresc sa scot un ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto milan-anca milan-anca Ce documente sunt necesare pt a declara pierderea talonului auto si pt a scoate unul nou? (vezi toată discuția)
Radierea din circulatie dariad dariad Nu stiu cum sa procedez! In \"ORDIN nr. 1.501 din 13 noiembrie 2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea ... (vezi toată discuția)